Spirituaalne päevik kui abivahend avastamaks iseennast

Updated: May 21, 2019

Spirituaalsus tähendab minu jaoks eelkõige seda, et ma suudan igapäeva elus ning toimetustes teadlikuse säilitada mõtestades peaaegu igat olukorda või märki, mis mu ette satub. Paljud tähelepanekud lähevad aja jooksul meelest ja seetõttu on mulle suureks abiks olnud spirituaalse päeviku pidamine, millega alustasin 3 aastat tagasi. See on just tagasiulatuvalt ülihea analüüsimise abivahend olnud, mis aitab ennast enesearengu teekonnal mõtestada. Päevikusse saab kirja panna kõik oma mõtted, arengud, unistused, visioonid... Võimalusi on lõpmatult! Kui loed kirja pandud märkmeid, siis näed kui palju oled sa aja jooksul arenenud. See annab tohutult enesekindlust ja kinnitust, et sinu intuitsioon on pidanud paika ning suureneb usk võimetesse. Soovitan spirituaalset päevikut pidada kõigil, kes soovivad ennast arendada spirituaalselt ja siseneda enda põnevasse sisemaailma. Eriti võiksid päevikut pidada need, kellele tundub, et nad ei liigu vaimselt edasi. Päeviku kaudu näed, kui palju reaalselt sind juhatatakse kõrgemalt poolt ja kindlasti pakub see väga põnevaid avastusi enda kohta.Järgnevalt toon välja, millised teemad on minu päevikus olulisel kohal ja mida saad ka enda kirjutistesse rakendada:


SOOVID ja UNISTUSED

Päevik on suurepärane abivahend soovide manifesteerimiseks. Soovid tuleb kirjutada päevikusse oleviku vormis või nii, nagu oleks soov juba täitunud. Näiteks, kui soovid reisida Itaaliasse, siis ära kirjuta päevikusse "Ma tahan reisida Itaaliasse", vaid "Minu Itaalia reis oli imeline". Pane sinna kirja kõik südamesoovid võimalikult detailselt. Ma olen päeviku abiga nii mitmeid reise kui ka suhteid parandanud. Muidugi pead eelkõige uskuma sellesse, et soov täitub ja usaldama Universumi õiget ajastust. Täpsemalt saad soovide manifesteerimisest lugeda minu varasemast postitusest:

https://www.spirituaalneelustilist.com/post/mul-on-sulle-üks-saladus-rääkida

Näide minu päevikust: Mul on töökoht, kus käin esmaspäevast reedeni kontoritöötaja järgi. Tööl saan olla paindlik ja samal ajal käia koolis. Mul on väga tore ja toetav kollektiiv. Minu töö pakub mulle rõõmu ja arendab mind, avab mulle võimalusi erinevate inimestega suhelda. Mind tunnustatakse, hinnatakse ja austatakse. Minu töö on mitmekeskine ja põnev.

See soov täitus kaks aastat tagasi :)


TÄNULIKKUS

Paljud spirituaalsed õpetajad räägivad, et tänulikkus on manifesteerimise käivitajaks ja sageduse tõstjaks. Olen sellega nõus. Päevikusse soovitan iga päev või vähemalt nädalas korra kirja panna vähemalt 10 asja, mille üle oled sa siin elus tänulik. Sa võid tänada saadud kingituste ja edukate olukordade eest. Aga veel tähtsam on siiralt tänada oma tervise ja kasvõi päikesepaistelise päeva eest. Lihtsuses peitub võlu. Tänulikkus toimib siis, kui sa siiralt seda enda sees tunned. Mida tänulikum sa oled, seda rohkem tuleb su ellu neid aspekte, mille eest veel rohkem tänu tunda.

Näide päevikust: Aitäh Universum kõige eest, mis mul on ja kes ma olen. Aitäh, et mul on uus kodu, toit laual, mul on telefon ja telekas. Aitäh raha, et sa oled mul olemas. Ma olen tänulik, et sain täna varem koju tulla, sest sain puhata.


INGLITE MÄRGID

Olen juba aastaid näinud erinevaid inglite märke. Peamiselt suunavad Inglid minu tähelepanu numbritele. Alguses nägin eriti intensiivselt number 222 absoluutselt igalpool, hiljem igasugu teisi numbreid läbisegi. Praegu märkan eelkõige 777 või 717. Kui hakkad numbreid nägema, siis võib algul keeruline mõista, mis sõnumit sulle saadetakse. Seetõttu soovitan esialgu need numbrid enda jaoks ära tõlgendada. Head infot saab ingli numbrite kohta La Tene lehelt https://latene.ee/module/kbm/category;kbm_path;10_26 ja Joanne Angel Numbers lehelt http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/p/index-numbers.html

Samuti tasub enda intuitsiooni kuulata nähtud numbrite suhtes ja kirja panna, mis tundeid need tekitavad. Ajapikku näed päevikus, mis mustrid hakkavad seal üles joonistuma ja kuidas need numbrit loovad seoseid sinu eluetappidega. Inglid annavad meile alati märku, kui muutused hakkavad ellu tekkima, samuti sümboliseerivad kaitset ja soovitusi.


MEDITATSIOONID ja UNENÄOD

Meditatsioonides või astraalis käies tuleb tohutult kasuks oma kogemuste kirja panemine. Tihti olen unustanud rännakult tulles, mis detailselt teistes dimensioonides toimus. Sa võid saada seal juhatust kaitsvatelt olenditelt, käia põnevates kohtades või koguni näha ennast tuleviku olukordades. Kahju, kui see läheb kaotsi unustamise näol. Samamoodi on unenägudega, et need kipuvad kiirest meelest ära minema. Eriti, kui on tegemist tähendusliku unenäoga, siis võiks need kirja panna. Need räägivad nii palju sinu teadvuses toimuvast ja aitavad sul iseennast mõtestada.


VISIOONID ja SELGELTTEADMISED

Mulle meeldib kirja panna, kui ma tunnetan midagi inimese kohta, kellega olen viimasel ajal kokku puutunud. Eriti huvitav on panna märkuseid kirja uute inimeste puhul. Hiljem saab järgi vaadata, kas tunnetus pidas paika. Näiteks olen tunnetanud, et inimene kellega räägin ei ole siiras ja valetab. Kahjuks on nii juhtunud, et see pidas paika. See oli lihtsalt üks mõttevälgatus, aga tabasin kirja panna ja tunnetus pidas paika. Kui sul tuleb ette visioone ja selgeltteadmist, siis eriti alguses on hea panna selliseid asjad kirja. Kasvatab enesekindlust ja usaldust. :)


Muidugi võib kirja panna ka igapävaseid meeleolusid ja kirjutada välja oma mõtteid. Valik on sinu! Mida detailsem ja omanäolisem sinu päevik, seda toredam on seda hiljem analüüsida ja avastada ennast. Tean, et mõni inimene ei ole kirjutaja tüüpi, kuid sellegipoolest on kasvõi märkmeid hea teha. Vaimsel teel ei saa keegi meile 100% vastuseid ette anda, et mis on õige ning milline on sinu rada. Küll aga saad iseendasse süveneda ja tasapisi ise oma vastuseid leida. Päeviku abiga saad nii endast palju rohkem teadlikumaks kui ka sellest mida Universum soovib sulle teada anda ja kuidas sind toetab.


Toredaid avastusi teekonnal iseendani!