Kõrgema mina kanaldus #1

Updated: Apr 10, 2019

Alljärgnev tekst on tulnud minu esimesest kanaldusest. Mõtlesin hakata järgmist postitust kirjutama ja äkki tuli pähe, et annaks taotluse ja kanaldaks sõnumeid siia blogisse. Mõeldud tehtud, panin mõistuse ja alateadvuse kinni, läksin meditatiivsesse seisundisse, lõin ühenduse oma algolemuse energiatega ja tegin silmad lahti. Ja tõesti, sõnad lihtsalt hakkasid voolama... ma panin järgneva teksti kirja kuskil 5-10 minutiga. Tegemist on automaatkirjutamisega, puhtast enda kanalist ja ma isegi ei mäleta enam, kuidas see kirja sai. Endal on ka täitsa huvitav lugeda. Siin see on.


Ma vahendan praegu külluslikku energiat. Ma olen teadvusel, aga samal ajal ära. See on automaatkirjutamine, mis tuleb teieni siin ja praegu. Ma olen alati olnud info vahendaja, inimeste ja loomade suhtluses. Ma hetkel kanaldan inglite poolt antud valgust ja sära. Ma puhastasin oma koha, nii et minu puhas energia oleks siin saadaval. Muidu on ümber liiga palju takistavaid energiaid. Ma tunnen, kuidas mu sees on rahu. Ma olen ühenduses oma kosmose-koduga. Tegelikult on see nagu päike ja mina kuulun sellesse päikesesüsteemi. Tean, et mu kodu on seal. Aga mu kodu on ka siin, maises maailmas ja loomade keskel. Igapäevaelus on oluline hoida oma energiat. Mida tähendab sinu energia? See on see tunne, kui sa oled kõige õnnelikum ja täiesti niisama, mitte mingi materiaalse põhjuseta. Sa tunned sisemist rahu. Sa ei pea sellel hetkel teadma midagi ette. Või üldse teadma midagi. Me teeme on elu ise raskeks sellega, kui hakkame kõike üle analüüsima ja mõtlema. Tegelikult pole seda üldse vaja. Pooled asjad on niikuinii sinu Saatuseraamatusse kirja pandud või siis muutuvad vastavalt sellele, kuidas sa ise käitud, mõtled ja oma elu mõtestad. Meis on sees tegelikult nii suur jõud. Ma tunnen füüsiliselt seda jõudu oma sees praegu. See on nii massiivne, aga ma oleme selle ära peitnud. Ja pole ka ime, materiaalne maailm on kõik selle kahjuks maha tampinud. Selle, kes me tegelikult oleme. Enamus asjad on üldse pseudoteemad või pseudoproleemid. Ja võimegi jääda nendesse asjadesse nii kinni, et võib-olla alles elu lõpus mõtleme, et mis selle kõige mõte siis oli. Kas üldse on mõtet sellel kõigel? Mulle tundub, et me oleme siia tulnud Maailma vibratsiooni tõstma. Ja kui me seda teha ei suuda, siis mis siis ikka.. ei juhtugi midagi. Aga me ise tahame, et meil oleks hea. Ja kuidas meil on hea? Siis kui me elame on sisetunde järgi. Tegelikult annab meie sisetunne meile koguaeg signaali. Ega siis niisama ei öelda, et esimene mõte on õige. Esimene mõte on täpselt see mõte, kuhu veel mõistus ei ole suutnud vahele sekkuda. Paari millisekundi pärast on aga see esimene mõte vallutatud ratsionaalse poolega, mis on meile sisse kodeeritud. Tunnetage vaid korra, mõeldes oma tööle, sõbradele, kaaslasele või ükskõik millisele asjale, mille üle on teil vaja otsus teha. Kas teil tekib kergus sees? Või segadus? Või hoopis raskus? Teie sisemine mina annab teile märku läbi selle, mida see inimene või olukord potentsiaalselt toob. Muidugi saab oma sagedust tõsta ja siis parandada kõiki olukordi. Ütle vaid taotlus, et tõstan oma sagedust ja juba oledki sammu võrra edasi paremuse poole. Ühesõnaga, palun kallid inimesed, olge need kes te olete. Võtke ennast vastu sellisena nagu olete. Teie elu läheb palju lihtsamaks KOHE. Sul ei ole mitte midagi viga. See on meile lihtsalt peale programmeeritud, et koguaeg peab midagi otsima ja koguaeg peab midagi halvasti olema. See tuleb meie inimkonna minevikust ja koledatest üleelamistest. Ja need sündmused on meie DNAsse programmeeritud. Need on meie elupuus sees. Aga sa võid seda muuta, otsustades, et nüüd ja praegu elan ma hästi ja endaga kooskõlas. Ja kellega siis veel kui mitte endaga.. kõigepeal algab endaga läbisaamine, see loob kõik sinu muud suhted. Pane tähele, sa kiirad välja seda. Ja inimesed, teil on tundlad püsti. Nagu väikesed antennikesed koguvad koguaeg infot teiste kohta. Näiteks kui oled bussis, siis sinu infoväli võtab endasse seda, mida teised mõtlevad, tunnevad. Ja kui sinu auraväli on nõrk ja kui oled negatiivne, siis võtad kõik selle endasse. Päeva peale võid lõpuks tunda, et miks mul halb tuju küll on. Aga sellepärast, et me oleme kõik ühenduses. Me olemegi üks ja selles mõttes, et meil on ühine infoväli. Niiet kui sa tunned ennast järsku imelikult, siis küsi kellele see kuulub? Sa saad kohe aru, kui see ei ole tegelikult sinu tunne või mõte. Ja siis hellalt saada see minema lendu, pilvede vahele või kuskile, kus see mõte saab lahustuda. Seda võid teha nii, kui lihtsalt paned silmad kinni ja tirid selle ebameeldiva asja enda seest välja. Ja siis hellalt lased lendu. Vahepeal tahavad mingid asjad kinni ka jääda ja sellepärast on hea mõnikord lihtsalt see negatiivne asi välja tõmmata. Ilusat õhtut ja ole sina ise!

246 views